Firmaprofil

Vi er malere der udfører alle former for malerarbejde. Vi tilbyder en række former for malerarbejde på privat ejendom eller erhverv. Vi udfører maling, spartling og vægbeklædning. Vi udfører arbejder indendørs og udendørs som f.eks. facader, vinduer, terrasse alt som både mindre eller store opgaver. Vi istandsætter vægge og loft maler på både nye konstruktioner og eksisterende.

Becker produkter

Vi udfører kvalitetsarbejde: Vores lange erfaring indenfor malerarbejder betyder et kvalitetsstempel på alle de opgaver vi afleverer til kunden. Vi anbefaler at male med Becker produkter.

Jylland, Fyn og Sjælland

Vi er fleksible. Selv om vores maler firma ligger i Vejle udfører vi opgave i hele Jylland som i Esbjerg, Aarhus, Sønderjylland, Nordjylland som Aalborg, på Fyn - som Odense men kommer naturligvis i hele indre by og i resten af området omkring Sjælland.

Hvem er VK Malerfirma?

I 1997 flyttede jeg fra Litauen til Danmark. Efter jeg har arbejdet 7 år i samme firma, skiftede jeg job til et stort malerfirma i Jylland, hvor jeg har arbejdet indtil vinteren 2011/2012.
I dag driver jeg mit eget malerfirma fra min private bopæl. Jeg samarbejder meget med min tidligere arbejsgiver, hvor jeg får rådgivning, materialer og personlig hjælp til store opgaver.

Landdækkende service

Vi dækker hele landet

Konkurrencedygtige priser

Fleksible løsninger og produkter

Kvalitetsbevidst

Anvender kun de bedste produkter

VK Malerfirma ApS

Vi løser maleropgaver indendørs og udendørs for både private og erhverv. Vores arbejdsopgaver spænder vidt – fra maling af vægge og lofter til genopfriskning af facader og træhuse.

Adresse: Ribe Landevej 398, ​7100 Vejle

Telefon: 60 86 82 53

E-mail: vk@vkmaler.dk

CVR: 34616574

​Få et gratis tilbud

Kontakt os inden du begynder med dit malerarbejder og få rådgivning og for et gratis uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt