Maling af facade – indvendig og udvendig

Er det blevet tid til maling af facade? HosVK Malerfirma ApS udfører vi både indvendig og udvendig maling af hus, herunder maling af pudset facade og maling af vandskuret facade. Vi maler for både private og erhverv i blandt andet Vejle, Horsens og Fredericia samt alle andre steder i hele landet.

Smukke facader giver en godt forhåndsindtryk

Der er mange gode grunde til at holde sine facader vedlige. Dels giver det et dårlig forhåndsindtryk, hvis facaderne er misligholdte. Dels kan der være risiko for, at der opstår skader, som endda kan sprede sig i murværket.

Vi udfører alle former for maling af facade. Det kan for eksempel være en pudset facade eller en vandskuret facade, og vi tilbyder en bred vifte af farver. De fleste vælger dog nogle klassiske og afdæmpede farver. Uanset dit valg gør vi facaderne smukke igen. Vi kan derudover hjælpe med spartling af vægge, så du får et flot resultat.

Vi startede i 2011, men vi har over 20 års erfaring med alle former for maleropgaver. Vi er et kvalitetsbevidst malerfirma og har seks ansatte, og vi blev kåret som gazellevirksomhed i både 2018 og 2019.​

Hvad koster maling af facade?

Vores priser for maling af facade afhænger blandt andet af facadens tilstand, men også af den ønskede facademaling. Dertil kommer behovet for eventuelt udstyr såsom stillads eller lignende. VK Malerfirma ApS giver gerne råd og vejledning om de forskellige muligheder, og du kan naturligvis forvente en konkurrencedygtig pris.

Kontakt os i dag for at få et god malertilbud

Du er meget velkommen til at få mere information, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på at male dine facader. 

Du kan ringe på telefon 60 86 82 53 for at høre nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail vk@vkmaler.dk.

Landdækkende service

Vi dækker hele landet

Konkurrencedygtige priser

Fleksible løsninger og produkter

Kvalitetsbevidst

Anvender kun de bedste produkter

​​Følg VK Malerfirma
​ på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

VK Malerfirma ApS

Vi løser maleropgaver indendørs og udendørs for både private og erhverv. Vores arbejdsopgaver spænder vidt – fra maling af vægge og lofter til genopfriskning af facader og træhuse.

Adresse: Ribe Landevej 398, ​7100 Vejle

Telefon: 60 86 82 53

E-mail: vk@vkmaler.dk

CVR: 34616574

​Følg os på Facebook


​Få et gratis tilbud

Kontakt os inden du begynder med dit malerarbejder og få rådgivning og for et gratis uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt