Spartling af vægge – fuldspartling og pletspartling

Ønsker du at få en professionel maler til at stå for spartling af vægge? Hos VK Malerfirma ApS er vi specialister i at spartle vægge og lofter for private og erhverv. Vi tilbyder både fuldspartling og pletspartling samt alle andre former for spartelarbejde. Vi har kunder i blandt andet Vejle, Fredericia og Horsens, men vi kører i hele landet.

Vi har 20 års erfaring med spartel- og malerarbejde

Næsten alle vægge bør spartles, før de males. Det er måske ikke nødvendigt, hvis der blot er tale om en genopfriskning eller et farveskift på nogle vægge, hvor søm og skuer skal forblive, hvor de er. Så enkelt er det derimod ikke, hvis det er en ældre væg, som skal blive flot igen.

De fleste vægge og lofter, især i ældre ejendomme, har hulle, ujævnheder og mærker, som bør spartles væk. Det gælder især, hvis der skal opsættes nyt filt, væv eller tapet. Vi tilbyder både fuldspartling og pletspartling, og vi udfører også gerne tapetsering og malerarbejde såsom maling af facade.

VK Malerfirma ApS startede i 2011, men vi har over 20 års erfaring med malerarbejde. I dag er vi en kvalitetsbevidst virksomhed med seks ansatte, og vi blev kåret som gazellevirksomhed i 2018 og 2019.​

Hvad koster spartling af vægge?

Vores priser for spartling af vægge afhænger først og fremmest af væggens tilstand, og der er naturligvis forskel på, om der er behov for en mindre pletspartling eller en komplet fuldspartling. Dertil kommer, hvis du ønsker, at vi også skal fjerne det gamle tapet og udføre den efterfølgende tapetsering samt det eventuelle malerarbejde. Dog kan du altid forvente konkurrencedygtige priser.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på spartelarbejde

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for spartling af vægge eller lofter.

Du kan ringe til os på telefon 60 86 82 53 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail vk@vkmaler.dk.

Landdækkende service

Vi dækker hele landet

Konkurrencedygtige priser

Fleksible løsninger og produkter

Kvalitetsbevidst

Anvender kun de bedste produkter

​​Følg VK Malerfirma
​ på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

VK Malerfirma ApS

Vi løser maleropgaver indendørs og udendørs for både private og erhverv. Vores arbejdsopgaver spænder vidt – fra maling af vægge og lofter til genopfriskning af facader og træhuse.

Adresse: Ribe Landevej 398, ​7100 Vejle

Telefon: 60 86 82 53

E-mail: vk@vkmaler.dk

CVR: 34616574

​Følg os på Facebook


​Få et gratis tilbud

Kontakt os inden du begynder med dit malerarbejder og få rådgivning og for et gratis uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt